Gedichten

De eerste gedichten die ik schreef kwamen in Zeg gauw iets spijkerhards te staan, een bundel kindergedichten die Edward van de Vendel in 2003 samenstelde en Uitgeverij Querido uitgaf. Hierin staan gedichten van mij en mijn klasgenoten van de Hogeschool voor de Kunsten.

Daarna schreef ik veel gedichten (en verhalen) voor het kindertijdschrift BoekieBoekie, waar ik een tijd in de redactie zat.

Van 2009 tot en met 2012 kon je gedichten van mij lezen in de Poëziespektakel-bloemlezingen die Uitgeverij Querido (onder redactie van Ted van Lieshout) uitgaf.

Daarnaast werden en worden mijn gedichten ook in andere bloemlezingen opgenomen, zoals in Al mijn later is met jou, Met duizend blote ogen en Fluit zoals je bent.

In 2013 gaf Plint een poëzieposter en kaart uit met mijn gedicht Lieve juf (geïllustreerd door Nikki Smits) dat later ook in de bundels Ik vind je veel te lief en Één gedicht is nooit genoeg kwam te staan. In 2016 gaf Plint een A4-poster uit met mijn gedicht Rapport, dat een leuk bedank-cadeautje is voor je juf of meester aan het eind van het schooljaar.

In oktober 2016 kwam het eerste nummer van het tijdschrift Dichter. uit (ook bij Plint). Voor dit kwartaalblad kun je in elk nummer ook gedichten van mij lezen.

In januari 2017 verscheen bij Uitgeverij Querido mijn gedichtenbundel Gewoon een droom.